Valg af høreapparat

I dag findes der mange forskellige høreapparater og høreløsninger.

Det valg som vi måske anbefaler dig er truffet på baggrund af høretab, din forståelse, hvad du foretager dig og hvordan din øregang er, samt evt. ønsker fra dig, f.eks. med eller uden telespole, støbt øreprop eller andet.

Her nævnes 3 typer som vi tilbyder.

itc-2ITE. (In the ear)

Høreapparat*, som sidder inde i dit øre og der er taget aftryk af øret for at opnå den rigtige pasform.

Her er høreapparatet designet med højtaler, mikrofon, forstærker/processor, batteri og evt. telespole.

 

ricRIC. (Reciever in canal)

Høreapparat, som hænger bag øret, med et lille tyndt kabel med en højtaler der sidder inde i øret, med enten en dome, kuppel eller tip, eller også en speciallavet prop*, hvor højtaler er placeret i.

 

bteBTE. (Behind the ear)

Høreapparat, som hænger bag øret, forbundet med en slange til en støbt prop* som er placeret i øret.

 

BI-Cross.  (billede af et cross-app)

Høreapparater, som består af mikrofondel og høreapparat til hørende øre. Mikrofondel sender lyd/tale til hørapparatdelen, så man kan ”høre” på den døve side.

Når vi har afklaret dit behov, vil vi i fællesskab finde en løsning som passer til dit behov, og ofte vil vi kunne tilpasse samme dag. Er der taget aftryk til ITE eller støbt prop, vil vi bestille høreapparat hjem til dig, og aftale en ny tid til tilpasning.

*Alle aftryk er custommade, dvs. der er taget aftryk af øret og produceret en skal, støbt prop eller høreapparat hvilket tager ca. 4-14 dage at fremstille, afhængig af hvad det er.