Det siger vores kunder

At opleve at man har nedsat hørelse er en stor ting, som påvirker vores hverdag. Og derfor er det vigtigt, at der bliver taget godt hånd om det. Ikke kun så du får din hørelse tilbage, men at du samtidig får en så god oplevelse, at du er tryg ved at skulle bruge dine høreapparater derhjemme, når du forlader butikken med dem.

Vi har flere gange oplevet at kunder, der i flere år har haft høreapparater, aldrig har følt sig så oplyst omkring deres muligheder og apparater, som efter at de kom til os, eller efter at vi kom hjem til dem til et hjemmebesøg. Vi gør en dyd ud af at lave grundige høreprøver og personlige og individuelle konsultationer.

Her gennemgår vi dit audiogram og din hørelse, så du føler dig oplyst og klar til at tage dine apparater i brug. Hos os lytter vi nemlig ikke kun til dig, men vi tager også dine ønsker og behov alvorligt, når vi skræddersyer en løsning til dig.

Og servicen stopper ikke hos Steens Hørecenter, når du har fået dine høreapparater udleveret. Vi hjælper dig gerne med at tilkoble de forskellige tilbehørsmuligheder, vi slutter gerne dit høreapparat til din telefon, da mange høreapparater kan bruges via eller styres med smartphones, der har bluetooth, og har du andre udfordringer eller spørgsmål, står vi altid klar.

Vi hjælper vores kunder med at få livskvaliteten tilbage

Det er vores oplevelse, at mange af vores kunder får en bedre livskvalitet, efter de har fået høreapparater hos os.

De fortæller gladeligt om, at de nu kan høre alt hvad, der bliver sagt, og at de ikke misser noget, når de taler med pårørende over telefonen.

Mange siger endda, at deres hverdag generelt er blevet bedre, efter at de kom forbi os, og at de aldrig har hørt så godt, som efter de fik høreapparater fra Steens Hørecenter.

Her kan du læse et udpluk af nogle af vores tilfredse kunders udtalelser, og så glæder vi os til at tage imod dig i vores hyggelige lokaler.

Vores kunder har ordet

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.”
Navn Navnesen

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.”

Ib Ibsen

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.”

Lars Larsen

Kontakt hørecenter
– vi er altid klar til at tage imod dig

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at benytte vores kontaktformular, ring til os eller send os en e-mail. Du kan også finde os og følge med på Facebook.

Tlf.: 70 505 606
Telefontid: 9:00-17:00
E-mail: kontakt@hoerecenteret.dk
eller find flere oplysninger her