Kontakt Steens Hørecenter

Steens Hørecenter er drevet af erfarne og kompetente medarbejdere, der tilsammen har over 20 års erfaring inden for branchen, og hver dag bestræber vi os på at blive klogere.

Før hed vi Hørecenteret, men nu har vi taget beslutningen om at skifte navn til Steens Hørecenter. Vi ønsker nemlig, at vores navn passer til vores forretning.

Her vægter vi det personlige højt, og det mærker vores kunder også. Vi er ikke underlagt nogen stor kæde og dets bestemmelser, og det skal vores nye navn også illustrere. Her er du ikke blot endnu et nummer i køen, men du bliver mødt af et omsorgsfuldt personale, som bruger den nødvendige tid til dig.

Kontakt hørecenter
– vi er altid klar til at tage imod dig

Vores forskellige åbningstider gør, at du altid har mulighed for at komme til os, og har du ikke muligheden, så tilbyder vi også hjemmebesøg enten i privaten eller på kontoret.

Har du spørgsmål eller andet i forbindelse med eksempelvis en høretest eller dit høreapparat, så er vi altid at fange på telefonen, og hvis vi mod forventning ikke tager den, så ringer vi altid tilbage hurtigst muligt.

Butikken er centralt beliggende, og du har mulighed for at blive sat af og hentet lige ved døren.

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at benytte vores kontaktformular, ring til os eller send os en e-mail. Du kan også finde os og følge med på Facebook.

Tlf.: 70 505 606
Telefontid: 9:00-17:00
E-mail: kontakt@hoerecenteret.dk
eller find flere oplysninger her

Nedsat hørelse Hørecenter

Vores kendetegn

Vi sætter en stor ære i at finde den helt rigtige høreløsning til dig, også selvom det betyder, at det kommer til at tage ekstra tid. Men det gør vi gerne, da vi bestræber os på, at du får det bedste til din hørelse, og at du med dine nye høreapparater få din livskvalitet tilbage.

Her bliver du altid mødt med god og oprigtig service, og vi er især kendetegnet for vores grundige undersøgelser. For at sikre os, at du ikke er i tvivl om brugen af dit høreapparat, er der sat tid af til din konsultation, og vi giver altid rådgivning i korrekt brug af høreapparaterne. Vi viser dig, hvordan du rengør dem, og skal du have hjælp til at koble dit høreapparat til eksempelvis din telefon, så hjælper vi med det.