Konsultation hos Steens Hørecenter

Når du har fået foretaget din høreprøve hos dit lokale hørecenter, skal du til en konsultation angående dine muligheder. Hos Steens Hørecenter vil du blive mødt af de samme velkendte ansigter, som hjalp dig med din høreprøve, hvilket gør, at din rådgivning og vejledning bliver meget mere personlig.

Konsultationen har til formål at oplyse dig om din sag samt de løsninger, du kan vælge i mellem, ligesom vi vil oplyse dig om, hvad du kan forvente af dit høreapparat. Her lytter vi også til dine behov og ønsker for dit høreapparat, og ud fra denne konsultation og resultaterne for din høreprøve, kan vi udarbejde den helt rigtige løsning.

Konsultation høreapparater – sådan foregår det

Du kommer til konsultation hos dit lokale hørecenter, enten hvis du skal have høreapparater for første gang, eller hvis du skal have et sæt nye.

Er det første gang du kommer til konsultation, laver vi en anamnese. Det betyder, at vi udarbejder en sygejournal, hvori der står alt om tidligere forløb med dine ører samt andre informationer, som kan have betydning. Det kan f.eks. være kemobehandling, mellemørebetændelse, hvis du har fået foretaget operationer i ørerne, eller hvis du har kunstige tænder.

Efter vi har udarbejdet anamnesen, taler vi om, hvilke udfordringer du har i hverdagen med din hørelse, og vi snakker om, hvilke situationer det er, at du har svært ved at høre i. Under konsultationen får du også oplyst, at det er meget normalt ikke at kunne høre alt. Det kan man ikke forvente, da der er ting som normalt hørende heller ikke opfanger, og derfor kan et høreapparat heller ikke gøre noget ved dette.

Når du kommer til konsultation omkring høreapparat, fortæller vi dig også om alle de forskellige høreløsninger og høreapparater. Selvom de kan det samme, nemlig at forstærke lyden omkring dig, så er de enkelte høreapparater meget forskellige i både udformning og lyd, så det er vigtigt, at vi finder det apparat, der passer perfekt til dig.

Under konsultationen gennemgår vi også dit audiogram, hvilket giver dig et overblik over, hvordan din hørelse er, og hvordan et høreapparat kommer til at hjælpe dig i din hverdag.

Hos Steens Hørecenter lytter vi til dig

Når du træder ind i Steens Hørecenter, er du ikke blot endnu et nummer i køen. Her tager vi god tid til at tage hånd om dig og din sag allerede fra din første høretest eller høreprøve, og du vil opleve at få kyndig og grundig rådgivning, så du kan blive fuldstændig tryg ved dine nye høreapparater, når du får dem på og skal til at bruge dem hver dag.

Hos Steens Hørecenter hjælper vi ikke kun dig med din hørelse, men vi lytter også til dig og dine ønsker og behov under din konsultation. Vi tror nemlig på, at det kun er gennem grundige samtaler, god service samt samarbejde, at vi kan finde frem til den helt rigtige løsning til dig, så du kan få det optimale ud af din hørelse.

Kontakt hørecenter
– vi er altid klar til at tage imod dig

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at benytte vores kontaktformular, ring til os eller send os en e-mail. Du kan også finde os og følge med på Facebook.

Tlf.: 70 505 606
Telefontid: 9:00-17:00
E-mail: kontakt@hoerecenteret.dk
eller find flere oplysninger her