Høreapparat hjemmebesøg

Vi bruger hørelsen i næsten alle døgnets timer, så derfor er det vigtigt, at alle har mulighed for at kunne få gjort noget ved nedsat hørelse.

Måske er det blevet sværere at høre, hvad der bliver sagt over telefonen, og måske er det blev nødvendigt at skrue mere og mere op for fjernsynet for at kunne følge med, men heldigvis er der noget, man kan gøre ved det. Et høreapparat kan nemlig forstærke lyden omkring dig og hjælpe dig til bedre at kunne høre.

Det er dog ikke alle, der har mulighed for at komme forbi vores hørecenter.

Det kan være kunder, som eksempelvis er gangbesværede, som er sengeliggende, bor på plejehjem og ikke har mulighed for at komme ud eller noget helt fjerde. Det kan også ske, at sygdom holder en hjemme, men i disse situationer kommer Steens Hørecenter gerne på hjemmebesøg.

Mange vælger også denne løsning, da det simpelthen gør deres hverdag nemmere. Så skal der ikke bestilles flextrafik, der ofte har en del ventetid eller en taxa, og er vejret ikke til, at du kan komme frem til os, så kommer vi også gerne til dig.

Vi flytter konsultationen hjem til dig

Når du bestiller et hjemmebesøg hos Steens Hørecenter, gør vi nøjagtigt det samme som under en konsultation i vores lokaler – men bare i dit hjem.

Vi starter indledningsvis med at tale om dine eventuelle tidligere forløb med din hørelse, samt andre informationer, som er relevante i forbindelse med behandling af dit høretab. Det kan være sygdomme, kemobehandling, tidligere operationer i ørene eller noget helt fjerde, da dette er vigtigt i forbindelse med høreprøven og valg af høreapparat. Ud fra disse oplysninger udarbejder vi en anamnese; altså en komplet sygejournal over dine forløb.

Under dit hjemmebesøg tager vi en snak om din hørelse. Måske er der nogle situationer, hvor du oplever, at din nedsatte hørelse er mere udtalt end andre. Under konsultationen oplyser vi dig også om, at det ikke er alle lyde, vi kan høre. Selv normalt hørende kan ikke høre alt, og i disse tilfælde vil et høreapparat ikke gøre megen nytte.

Vi gennemgår også dit audiogram og andre resultater fra din høreprøve, ligesom vi giver dig et overblik over de muligheder, du har for at få din hørelse tilbage med vores mange forskellige løsninger. Vi tager os altid ekstra tid til at sørge for, at du er fuldstændig oplyst om din hørelse, og hvad der kommer til at ske, så du kan være helt tryg ved dit nye høreapparat.

Hørecenter - Nedsat hørelse

Prøv et høreapparat ved dit hjemmebesøg

Bestiller du et hjemmebesøg hos Steens Hørecenter har vi ofte demo høreapparater med os. Disse kan i mange tilfælde tilpasses, mens vi er der, med mindre der skal laves en anden løsning til dig. På den måde kan du opleve at få din gode hørelse tilbage allerede samme dag, som vi kommer forbi dig til et hjemmebesøg.

Alle har mulighed for at benytte sig af denne ordning. Hvis du ikke har mulighed for at komme til os, kommer vi gerne til dig. Vær dog opmærksom på, at vi tager betaling for denne service.

Kontakt hørecenter
– vi er altid klar til at tage imod dig

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at benytte vores kontaktformular, ring til os eller send os en e-mail. Du kan også finde os og følge med på Facebook.

Tlf.: 70 505 606
Telefontid: 9:00-17:00
E-mail: kontakt@hoerecenteret.dk
eller find flere oplysninger her