Skal du have en konsultation eller en høretest?

Om du skal til dit lokale hørecenter til en konsultation eller høretest kommer an på, hvor du er i forløbet.

Har du lagt mærke til, at det er blevet sværere at høre, hvad folk siger til dig, kan du ikke længere følge med, når du ser fjernsyn, eller er lydene omkring dig bare ikke så tydelige, som de plejer at være, så er det måske fordi, at du har behov for at få et høreapparat. Oplever du dette, er det derfor en rigtig god ide at komme forbi til en høretest.

Under en høretest bliver der foretaget en række tests, som er med til at klarlægge, hvilke høreudfordringer du har. Når det er blevet gjort, vil du blive kaldt til en efterfølgende konsultation. Her laver vores medarbejder en anamnese, altså en sygejournal, og vi tager en samtale om, hvad du oplever af udfordringer med din hørelse, og hvad du ønsker at få ud af dine høreapparater.

Ud fra samtalen præsenterer vi en række af muligheder og forskellige løsninger, som vi kan tilbyde dig, så du kan få din hørelse tilbage.

Bestil en høreprøve

Få grundige konsultationer og professionelle høretest hos Steens Hørecenter

Hos Steens Hørecenter gør vi en dyd ud af tage os tid til den enkelte. Det betyder, at vi gerne sætter lidt ekstra tid af til din høretest og din efterfølgende konsultation. Kun gennem grundige samtaler mellem dig og vores erfarne medarbejdere kan vi komme frem til den helt rigtige høre løsning, der forhåbentligt kan give dig hørelsen og livskvaliteten tilbage.

Vi har til sammen over 20 års erfaring med at arbejde med høreapparater, og den erfaring trækker vi gerne på under konsultationen såvel som selve høreprøven eller høretesten.

Hos os er du altid velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende høreprøve, så du kan få klarlagt, om du vil kunne få gavn af et høreapparat, og du kan få informationer om, hvad vi kan tilbyde, så du kan få det optimale ud af din hørelse.

Konsultation eller høretest

Kontakt hørecenter
– vi er altid klar til at tage imod dig

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at benytte vores kontaktformular, ring til os eller send os en e-mail. Du kan også finde os og følge med på Facebook.

Tlf.: 70 505 606
Telefontid: 9:00-17:00
E-mail: kontakt@hoerecenteret.dk
eller find flere oplysninger her