FAQ2019-05-20T12:16:04+01:00
  • Hørecenter høresle

FAQ – ofte stillede spørgsmål om nedsat hørelse og høreapparater

Her kan du danne dig et overblik over nogle af de ofte stillede spørgsmål. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kan I hjælpe mig med et høreværn?2019-03-20T15:43:57+01:00

Det korte svar er ja. Hos Steens Hørecenter strækker vi os langt, ikke kun for at hjælpe dig med at få din hørelse tilbage, men også med at beskytte din hørelse. Kom forbi vores hørecenter og se vores udvalg af jagtværn, høreværn, musikerværn, sovepropper og svømmepropper, så du kan passe på din hørelse mens du arbejder, spiller musik, går til skydning eller tager på svømmetur.

Kan jeg få tilskud til høreapparat?2019-03-20T15:43:00+01:00

Hvis du opfylder en række krav, er du berettiget til at modtage et offentligt tilskud, hvis du kommer til en privat høreklinik som Steens Hørecenter.

I 2019 har du mulighed for at få i alt 6.502 kr. i tilskud for 2 høreapparater. I alt dækker tilskuddet 4.129 kr. til det første høreapparat og 2.373 kr. til det andet høreapparat.
Hos Steens Hørecenter tilbyder vi også finansiering i forbindelse med køb af høreapparater. Vi samarbejder med Resurbank, og vælger du denne løsning, skal du ikke betale for gebyr, oprettelse eller omkostninger i forbindelse med finansieringen. Det eneste du skal betale for, er den egenbetaling, der nu måtte være.

Vores tilbud om finansiering kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Har du yderligere spørgsmål til tilskud og prisen på høreapparater, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Skal jeg have en høreprøve eller en høretest?2019-03-20T15:41:35+01:00

Om du skal forbi dit hørecenter til en høreprøve eller høretest kommer helt an på, hvor i forløbet med dit høretab du er. Synes du, at din hørelse er blevet forringet på det sidste, og er du i tvivl om, hvorvidt du kunne få gavn af et høreapparat på grund af nedsat hørelse, så kan du komme forbi Steens Hørecenter til en høretest. Viser screeningen, at du har brug for et høreapparat, foretager vi en mere grundig høreprøve, som giver et komplet billede af din hørelse, og hvad du har brug for, for at få din optimale hørelse tilbage.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg får høreapparat?2019-03-20T15:40:42+01:00

Nutidens teknologi gør, at høreapparater i dag er enormt nemme at anvende af de fleste. Men når du har fået dit høreapparat, er der alligevel nogle ting, du skal være opmærksom på. Sørg altid for at øreproppen, slangen og filter er rengjort, hvis dit høreapparat er af den type, da selv den mindste smule ørevoks, sved eller vand efter rens af proppen kan forringe lyden. Herudover skal du altid være opmærksom på dit høreapparats batteri, og skal du have hjælp til bestilling af batterier til høreapparater, kan vi hjælpe dig med det.

Hvordan ved jeg, at jeg har nedsat hørelse?2019-03-20T15:35:43+01:00

Nedsat hørelse er ofte noget, der kommer snigende over en længere periode. Derfor lægger man måske ikke mærke til det selv, før andre bemærker det. De første tegn på nedsat hørelse kan være, at man mener, at folk er begyndt at mumle i stedet for at tale tydeligt, og at fjernsynet pludseligt skal skrues noget mere op, end før. Er det også pludseligt blevet svært at høre, hvad der bliver sagt over telefonen, og hører du forskelligt på dine øre, så kan det også være et tegn på, at du har nedsat hørelse.

Kan du nikke genkendende til flere af disse ting, og føler du, at du bliver nødt til at bede folk om at gentage det, de lige har sagt oftere end før, så kan du måske have gavn af et høreapparat. Kom forbi Steens Hørecenter og få en uforpligtende snak og en høretest.

Kontakt hørecenter
– vi er altid klar til at tage imod dig

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at benytte vores kontaktformular, ring til os eller send os en e-mail. Du kan også finde os og følge med på Facebook.

Tlf.: 70 505 606
Telefontid: 9:00-17:00
E-mail: kontakt@hoerecenteret.dk
eller find flere oplysninger her

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Se vores cookiepolitik her Ok